SproutsHet startte als een pop-up: een vegan restaurant in hartje Turnhout. De inrichting is sober en natuurlijk, het is de ideale plek om bij te praten met vrienden. Ja, zelfs met de niet-vegans onder hen. Zonder vlees of andere dierlijke ingrediënten als boter, kaas of eieren toveren ze de knapste en smakelijkste creaties op je bord. Hun desserten zijn raw food en bevatten geen suiker. En laten mij zelfs nu letterlijk het water in de mond lopen.

Sprouts taart

De mensen die Sprouts nu runnen, krijgen dit echter niet rond naast hun andere professionele activiteiten. Met pijn in het hart zoeken zij dus mensen die voor 100% voor Sprouts kunnen en willen gaan. Sprouts heeft geen concurrentie in de omgeving en trekt klanten van over heel België en Nederland. Alleen al door reservaties zijn alle tafeltjes steeds volzet. Een succes story dus… Wie schrijft hem verder? Als jij Sprouts wilt contacteren (ja, ook om te reserveren!) kan dat via www.sproutsresto.be.