Hoe maak je, ook met kerstmis, aan je klanten en relaties als groene onderneming duidelijk dat je op een zakelijke manier verschil maakt? Door te kiezen voor een (elektronische) fairtrade kerstgroet van FairMail bijvoorbeeld!

FairMail traint kansarme jongeren in Peru, India en Marokko in fotografie en verkoopt hun foto’s wereldwijd, vooral op fairtrade wenskaarten. Hiermee verdienen de jongeren geld om hun éigen onderwijs te betalen.

Dit jaar kun je voor kerst kiezen uit de volgende opties:

Op elke kaart staat de foto, naam en email van de tiener die de foto heeft gemaakt vermeld en zie je als ontvanger dus direct wie er wordt gesteund.

FairMail is een gecertificeerd lid van de World Fair Trade Organization en de kaarten worden gedrukt op FSC papier en, indien gewenst, met biologisch afbreekbare inkten.

Voor meer informatie: www.fairmail.info