Samen met Evelien en Laurens van Werfzeep, authentieke zeepziederij uit Utrecht, heeft textielgroothandel Bo Weevil  luxe cadeaupakketten  samengesteld: comfortabele biologisch katoenen handdoeken van Bo Weevil gecombineerd met heerlijk geurende biologische en handgemaakte zepen van Werfzeep. Veel duurzamer kan het toch haast niet.

Er zijn negen verschillende pakketten samengesteld voor dames, heren of baby’tjes en voor verschillende gelegenheden:

Cadeau voor hem of haar

We hebben een aantal cadeaus met speciale zepen voor hem of haar;  voor hem  bijvoorbeeld met Vetiverzeep, een robuuste zeep met aardse geuren of  voor haar met romige Rozen- en Lavendelzeep. Het pakket met een paar dikke handdoeken en Koffiescrub en Chocoladeswirlzeep is voor iedereen fijn om te krijgen. Het pakket voor twee met Ravensara- en Bloesemzeep is behalve met kerst ook leuk om te geven bij een huwelijk of nieuw huis.

Badjas of saunapakket

Een comfortabele badjas in maat  S/M  of  L/XL  met Ylang ylangzeep voor vrouwen en met Scheerzeep voor mannen. Ylang ylang is een orchidee-achtige bloem en er zit ook een vleug jasmijn en vanille in. Om mee te nemen naar  de sauna  is het pakket met twee handdoeken, Comfrey-, Groene kleizeep en een canvastas zeer geschikt.

Kraam- of babycadeau

Natuurlijk zijn de cadeaus niet alleen leuk om te geven met kerst, maar ook bij andere speciale gelegenheden, als baby- of kraamcadeau, bij een jubileum of verjaardag bijvoorbeeld. Het babypakket bevat een schattig babybadjasje en Calendulazeep voor de gevoelige huid. In het kraampakket zitten drie luxe zepen als Rozen-, Calendula- en Karitézeep, een lekkere grote babyhanddoek en twee handdoeken voor de mama.

Ga voor een kerstpakket voor uw personeel of relaties naar de  webshop  van Bo Weevil: u ziet de prijzen en kunt direct bestellen. Particulieren kunnen terecht op  www.sincero.nl, www.purecoverz.nl of binnenkort ook op de site van Werfzeep,  www.werfzeep.nl.

Werfzeep

Evelien is begonnen met Werfzeep in een van de historische Utrechtse werfkelders. Ze leerde het vak van zeepzieden in Canada waar ze zelf de heilzame werking van handgemaakte zeep op haar gevoelige huid merkte. Alle zeep van Werfzeep is gemaakt met pure plantaardige biologische ingrediënten. Inmiddels is Laurens erbij gekomen en hebben ze sinds 2015 een nieuw atelier aan de Westerkade in Utrecht, waar je ook zelf zeep kunt leren maken.  Pure producten ontwikkelen die de huid ondersteunen en hun oorsprong vinden in eerlijke grondstoffen: dat is Werfzeep.

Bo Weevil

Bo Weevil is een biologische textielgroothandel, opgericht in 1990 en in 2014 overgenomen door Iris Komen. Voor GOTS-gecertificeerde stoffen, handdoeken, badjassen, tassen, kleding en ook voor private labeling van textielproducten kunt u hier terecht.