Bij wehkamp is nu ook een winkel in eerlijke mode gelanceerd. Alles wat je in de Fair Fashion Shop van wehkamp vindt, is fair geproduceerd, met liefde voor mens en natuur. Het is mode die gemaakt is op een manier die minder belastend is voor het milieu en waarvan de producenten onder betere voorwaarden werken.

Zo wordt G-Star RAW for the Oceans kleding gemaakt van gerecycled plastic van flessen uit de zee. En bij de productie van ECO-leer worden er zo min mogelijk chemicaliën gebruikt. Samen met i-did heeft wehkamp een manier gevonden om de producten die ieder modeseizoen overblijven van het merk whkmp’s OWN een nieuw leven te geven. i-did maakt van jurken, broeken en truien een nieuw product. Een tas, kussen of accessoires. Dat doen ze samen met mannen en vrouwen die het wegens omstandigheden moeilijk hebben met het vinden van een baan.

Ben je nieuwsgierig? kijk dan op: fair fashion shop wehkamp.