De eerste keer
Op zondag 15 maart organiseert bio en fair trade kledingwinkel Meer dan Mooi voor de eerste editie van Meer dan Mooi & friends. In de Kempen zijn er wel kleine gezellige eco en/of fair trade winkeltjes, maar deze liggen nogal verspreid. Meer dan Mooi verzamelt er enkele onder 1 (tent)dak, zodat het publiek verschillende kanten van eco shoppen kan leren kennen.

Iris - logona standEerlijke friends
Druantia is een gezondheidswinkeltje-met-webshop in Lier. Je vindt er de biologische cosmetica van Logona en Liquid Flora en de nagellak van By K. Deze laatste is in de Benelux enkel bij Druantia verkrijgbaar. Creatieve duizendpoot Annik is de eigenaresse van Arte di Loco. Bij Meer dan Mooi & friends laat Annik mooie papierwaren zien in lokta papier, dat eerlijk gemaakt is in Nepal: prachtig voor geboorte- of communiekaartjes! Lekker eten zonder vlees én zonder dierlijke ingrediënten? Inderdaad, ook zonder eieren of kaas. Elke van Veganistisch Koken weet er alles van. Ze laat je zien hoe je tofu écht lekker klaarmaakt en in een handomdraai tovert ze een vegan chocomousse op tafel. Yummie! Ook de plaatselijke Oxfam wereldwinkel is erbij, met superlekkere koekjes, jam en chocopasta. En… je mag dat allemaal proeven!

Welkom in de Bio bar
Een fruitig  sapje van de 3 Wilgen of Oxfam, biologisch biertje van Gageleer of Jessenhofke of een goede (h)eerlijke Oxfam-wijn… dat vindt je in onze bio bar. Of je nu een half uurtje langskomt of blijft plakken, het kan allemaal.

Nagellak By K.

Nagellak By K.

Workshop bio make-up
Of je je elke dag uitgebreid opmaakt of een make-up leek bent, al bekend bent met natuurlijke make-up of nog de bekende niet-bio merken gebruikt, het doet er niet toe. In de workshop bio make-up leer je je op een natuurlijke manier op te maken. Deelname hieraan is op inschrijving via info@meerdanmooi.be en kost 25€.

Lijkt dit je een fijn evenement, maar woon je zelf niet in de Kempen? Maak er een dagje uit van. Meer dan Mooi ligt in een klein dorpje met een natuurgebied op loopafstand. Je bent van harte welkom!

Meer dan Mooi & friends: zondag 15 maart 2015 – 10u-17u30 – Smallerijt 21, Geel-Zammel – www.meerdanmooi.be