jongerenreis met vrijwilligerswerk naar Thailand

aan de slag met olifanten in Thailand, jongerenreis

Dit is jouw reis!

Je bent jong, actief en je wilt iets betekenen voor olifanten en dorpelingen in Thailand. Je leert jezelf kennen, je grenzen verleggen en je krijgt er een heel veel familie bij….En waar krijg je nu de kans om met olifanten te werken?
Commundo werkt samen met Bring the Elephant HomeDeze Stichting heeft als doel om meer olifanten een dierwaardig leven te geven. Door de ontbossing verliezen steeds meer olifanten leefruimte en vergeet ook de schadelijke invloed van de toeristenindustrie niet.
Ter voorbereiding krijg je een training en informatie en er gaat een ervaren begeleider mee met de groep.

Er kunnen maximaal 18 jongeren mee vanaf 16 jaar.

Voor meer info lees hier meer>>