Commundo heeft vele verschillende projecten in 14 ontwikkelingslanden over de hele wereld.
Zo ook in het West-Afrikaanse land Burkina Faso.

We zoeken enthousiaste wereldburgers die zich willen inzetten op dit project! Lees verder voor meer informatie over het project.

Het ICCV Nazemce is een sociaal wijkcentrum in een arme wijk van de hoofdstad Ouagadougou. Overdag worden hier diverse activiteiten georganiseerd voor de kinderen en jeugd op het gebied van sport, spel, educatie en computerles. ’s Avonds biedt het centrum de mogelijkheid voor jongeren en volwassenen om te studeren of bijles te krijgen. Dit is vaak thuis niet mogelijk omdat er geen stroom is of het veel te druk is met broertjes en zusjes die ze van hun werk afhouden. Ook worden hier elke dag analfabetiseringslessen gegeven aan vrouwen en jongeren. Vrouwen en jongeren die geen kans hebben gehad om naar school te gaan, leren nu Frans om zichzelf te ontwikkelen. Naast enkele personeelsleden wordt het centrum draaiende gehouden door vrijwilligers en wijkbewoners.

Ben jij die enthousiaste wereldburger die wij zoeken?
Kijk voor meer informatie op onze website en meld je aan!
http://www.commundo.nl/vrijwilligerswerk/burkina-faso/reizen/wijkcentrum/project.html

Wijkcentrum

Wijkcentrum