IJsbeertocht

 

 

 

 

 

Kom op zaterdag 4 mei naar de spetterende Rangerdag in de Beekse Bergen tijdens Animal Event, want dan gaan we LOPEN TEGEN STROPEN!

 

Omdat de laatste jaren steeds meer neushoorns door stropers worden gedood voor hun hoorn en hun leefgebied kleiner wordt, voert de WNF-Rangerclub actie. Ruim 100 Rangers zullen daarom tijdens Animal Event in optocht door de Beekse Bergen lopen.

 

Programma:

Maak thuis een spandoek en neem dat mee bij het Lopen Tegen Stropen.

Jelle Amersfoort, bekend van TV, speelt met ons het Wildlife spel.

We gaan in optocht naar de neushoorns.

Je krijgt het actie-T-shirt mee naar huis.

Als je Ranger bent, en je meldt je tevoren aan, is de toegang tot Animal Event en de optocht door het Safaripark GRATIS.

 

Loop je mee?

Geef je dan snel op via www.wnf.nl/middenbrabant. Vul daar het aanmeldformulier in en ga aan de slag met je spandoek! De rest van de informatie krijg je dan per e-mail van ons.

 

Tijden

Op 4 mei kun je je tussen 10:00 – 11:30 uur melden bij de hoofdingang. De Rangeractie begint om 11:45 uur. Wie vroeg komt, kan dus vooraf zelf op Animal Event rondkijken. Rond 15:00 is de Rangeractie afgelopen en kunnen je ouders/verzorgers je bij de hoofdingang van Animal Event ophalen.

 

Kosten

De toegang is gratis voor Rangers die zich vooraf hebben aangemeld. Familieleden en kennissen kunnen met 20% korting toegangskaarten kopen in de voorverkoop. Ga voor voorverkoop naar www.animal-event.nl/tickets en voer de actiecode ae2013wnf in. Na betaling wordt je entreekaart per e-mail toegestuurd.