Shirt Caroline kobaltblauw

Re-5 is een Nederlands kledingmerk dat bekend staat om zijn mooie kwaliteit en goede pasvorm. Hein Voss kiest bewust niet voor modekleurtjes die maar 1 seizoen meegaan, maar voor basiskleuren in je garderobe. Re-5 is als één van de weinige duurzame kledingmerken GOTS en Max Havelaar gecertificeerd. 100% biologisch katoen, fair trade gemaakt in India én betaalbaar bovendien, wie wil dat nou niet?

Bij Re-5 zijn ze er trots op enkele (ver)nieuw(d)e modellen en kleuren te kunnen toevoegen aan het assortiment. Shirt Caroline (zie foto) is één van mijn favorieten. Het heeft alle voordelen van een wikkeltruitje, maar niet de nadelen. Zo hoef je niet bang te zijn dat het décolleté te diep is, want het ingezette topje zit aan het shirtje vast. De asymmetrische plooitjes op buikhoogte zijn ideaal voor al wie een buikje wil verstoppen. Dan is er nog de 3/4 mouw. Hoeveel mensen doen hun mouwen niet omhoog tijdens bv. het koken? Met de 3/4 mouw van Caroline is dat niet nodig. Caroline is verkrijgbaar in kobaltblauw en donkerblauw. Naast Caroline zijn er natuurlijk nog veel meer leuke nieuwe modellen verkrijgbaar.

De kleding van Re-5 kan je online bestellen via de Re-5 webshop. Daar vind je ook de uitlopende reeksen in de sales. Pas je liever eerst je kleding? Re-5 is ook in een aantal “echte” winkels verkrijgbaar: in Nederland o.a. bij Sincero Fair Fashion en in België bij Meer dan Mooi.