EarthHour2012
Kom naar Earth Hour 2013, een wereldwijde actie van het Wereld Natuur Fonds, op zaterdag 23 maart. Samen geven we de aarde door. Samen staan we deze avond stil bij de kwetsbaarheid en schoonheid van onze planeet. Met live muziek, vuur-acts, lichtkunst en dans.
Tijdens Earth Hour doen overal ter wereld miljoenen mensen het licht uit voor de aarde. Om een signaal af te geven dat de natuur op aarde behouden moet blijven. Iedereen heeft baat bij een gezonde natuur. Daarom is het in 2013 hoog tijd om op een andere manier gebruik te maken van alles wat de aarde ons geeft, zonder dat het de natuur op aarde schaadt. Vind jij dat ook? Kom dan naar het Willemsplein!

Om 20:30 uur doet de Wethouder van milieu het licht op het plein uit en begint Earth Hour.
De eerste 50 personen die op 23 maart aanwezig zijn, kunnen ter plekke de CD-single “This is the time” van Epica gratis ophalen bij de info-stand op het plein.

Tijdens Earth Hour zie en hoor je optredens van de verschillende organisaties, die geheel belangeloos meedoen. Het dansen gebeurt op een “sustainable dance floor”, die elektriciteit levert naarmate erop wordt gedanst.
Het volledige programma en een lijst meewerkende organisaties vind je op www.wnf.nl/middenbrabant en op www.facebook.com/WNF.Midden.Brabant