Nancy De Poorter (links) presenteert de modeshow, Irène Stynen zie je op de groene loper.

Nancy De Poorter (links) presenteert de modeshow, Irène Stynen zie je op de groene loper.

Zondag 10 maart a.s. rolt Westerlo (Belgische Kempen) de groene loper uit voor een fair trade en bio modeshow. Fair trade en bio kledingwinkel Meer dan Mooi organiseert deze show voor de zevende keer. Naast biologisch katoen passeren ook hennep, bamboe en tencel de revue.

Groene getallen
10 mannequins (8 vrouwen en 2 mannen), 80 kledingsetjes en 50 paar schoenen: het zijn de ingrediënten voor een mooie bio mix. De jongste mannequin is 27 jaar, de oudste 66. Maat 36 of 44? Het kan allebei. Dat is precies wat Meer dan Mooi voor ogen heeft: kleding die bovenal gewoon draagbaar is voor de gemiddelde vrouw en man. Ook in de kleuren komt dat tot uiting. Trendy kleurtjes die haast niemand staan vind je niet bij Meer dan Mooi, maar basiskleuren die je meerdere seizoenen kunt dragen des te meer.

Fair trade rozen en eco leer
Ook de geshowde accessoires en sieraden zijn fair trade. Mexicaans zilver of echte rozenjuweeltjees uit Thailand: het aanbod is divers en uitgebreid. Voor de schoenen en tassen kiest Meer dan Mooi bewust voor ecologisch gelooid leer. Omdat Meer dan Mooi geen schoenen in het assortiment heeft, werkt ze samen met Modena Schoenmode, een familiebedrijf met 3 vestigingen in de Kempen.

Tip 1 Ben je fan van de My Paper Bag van Goodforall? Tijdens de modeshow krijg je 10 euro korting op de My Paper Bag Original, long handle en handbag en zelfs 20 euro op de grote My Saddle Bag.

Tip 2 Voor alle aanwezigen is er een kortingsbon van 10% bij Modena Schoenmode.

Tip 3 Koop je ter plaatse kleding, sieraden of accessoires? Vanaf 59 euro Dan krijg je je entree meteen terugbetaald.

Locatie: zaal Heracles, Boskant 16 in Westerlo – vvk: 4€/deur: 5€ – gratis parkeren – meer info: info@meerdanmooi.be of volg de laatste ontwikkeling rond de modeshow op facebook.

Deze fair trade en bio modeshow is een organisatie van Meer dan Mooi, in samenwerking met Modena Schoenmode, haarstudio Naturel, schoonheidsinstituut Calmanté en fotografie Arte di Loco.