Biologische kussens en dekbedden YumekoAlles om lekker en gezond te slapen vind je bij de nieuwe webwinkel Het Ecobed. De oprichters Goran en Manon Gagic, je kent ze waarschijnlijk van Green Jump het groene online warenhuis voor kinderen, zijn Het Ecobed begonnen toen ze merkten dat het niet eenvoudig was om eco slaapproducten te vinden online. Natuurlijk slapen zonder nare stoffen en met producten die gemaakt zijn onder eerlijke en gezonde werkomstandigheden dat is wat ze toegankelijk willen maken voor iedereen met Het Ecobed.

Dat online een bed en/of eco matras uitzoeken best spannend is begrijpen ze bij Het Ecobed daarom vind je er veel informatie over de verschillende natuurlijke materialen en advies over wat het beste past bij de manier waarop jij slaapt. Voor de matrassen geldt dat je 30 dagen kunt proefslapen en past het matras wat je koos toch niet bij je Biologisch katoenen dekbedovertrek Gaea-snowwhitedan kun je hem ruilen. Dat maakt kiezen net iets minder spannend.

Naast eco matrassen vind je bij Het Ecobed alles wat je nodig hebt om heerlijk weg te kunnen dromen. Complete bedden van hout of stof, eco lattenbodems en natuurlijk ook fijne eco dekbedden, kussens van wol, kapok of dons en heerlijk zacht beddengoed van biologisch katoen. Alle producten op de site zijn gemaakt van natuurlijke stoffen en gemaakt onder eerlijke werkomstandigheden, dat slaapt nog lekkerder.