patoo pashmina camel - kopieDeze prachtige camelkleurige plaid is van een bijzondere kwaliteit: de wol is 100% Pashmina en afkomstig van de Himalayageit. In de grensstreek Pakistan/Afghanistan worden de plaids geweven met fijne wol.

De plaid valt mooi soepel en voelt heerlijk zacht aan.  En hij is ook schitterend als sprei op het bed. De afmeting: 130 cm x 280 cm

Azizi Design is een webwinkel met bijzondere, exclusieve handgemaakte producten uit Afghanistan. Er zijn prachtige woonaccessoires zoals keramieken schalen en glaswerk en modeaccessoires zoals sjalen, sieraden, mutsen en tassen. De artikelen zijn met veel aandacht voor kwaliteit uitgezocht.

Veel producten hebben dessins die al eeuwenlang worden toegepast. Kleurrijk, natuurlijke materialen en prachtige vormen geven de vaak ruwe producten een bijzonder karakter. De artikelen zijn soms al jarenlang gebruikt in het land zelf.

Azizi koopt alle producten rechtstreeks in bij de bevolking in Afghanistan zonder gebruik te maken van tussenhandelaren. Het bedrijf werkt samen met verschillende kleine ondernemers die wollen plaids en wollen en zijden sjaals voor hen maken.