My Saddle Bag groot (vintage)

De handtassenserie My Paper Bag van Goodforall is in Nederland welbekend. Deze prachtige handtassenlijn in ecologisch gelooid leer is zelfs aan een wereldwijde opmars bezig. Ook is er nu een XL-versie én zijn er twee nieuwe kleuren beschikbaar.

Maar het Goodforall-team zit niet stil. Ze gingen in zee met ontwerpster Nikki Giling. Zij ontworp de nieuwe Goodforall-lijn: My Saddle Bag. Ook deze lijn is van ecologisch gelooid leer en fair trade gemaakt in India. De oorsprong, de zadeltas van een paard, is duidelijk zichtbaar in de grote My Saddle Bag. De tas sluit met een klep en heeft twee grote binnenvakken met rits. Je tas verfraaien kan met de My Saddle Key Hanger. De schouderband is in lengte verstelbaar. De My Saddle Bag mini is – zoals de naam zegt – klein, handig en schattig. Dit schoudertasje draag je cross-over, aan het stoere handvat of als clutch aan de riem. Dit smalle riempje van 2 meter lang draag je naar keuze dubbel als heupriem of gehalveerd als “gewoon” ceintuur.

De serie is leverbaar in de kleuren original brown, vintage, dark chocolate, off black en ginger. Heb je interesse in deze tas? Je kunt hem rechtstreeks bestellen bij Goodforall, maar ook bij verschillende webshops en winkels in Nederland en België. Dat laatste is wel zo fijn als je deze tas liever eerst in het echt ziet. Dit zijn de Goodforall-verkooppunten.

Win een My Saddle Bag mini

Meer dan Mooi is er trots op deze prachtige tassen in het assortiment te hebben. Tot 28 november kan je een My Saddle Bag mini winnen. Kies zelf of je voor de kleur vintage (lichtbruin met een verweerde look) of dark chocolate (een warme donkerbruintint) gaat. Ga naar de blogspot van fotografe Melissa Milis en vermeld daar zeker je naam + welke kleur je  zou willen winnen. Alvast veel succes gewenst!