Fiets je wel eens door Moerenburg, aan de zuidoost kant van Tilburg? Mooi gebied is dat he! Het is wel jammer dat er zoveel rotzooi ligt; blikjes, flessen, plastic zakken en ga zo maar door. Wil je helpen om daar iets aan te doen?
Op zaterdag 3 november 2012 organiseert Landschapsbeheer Nederland alweer de 12e editie van de jaarlijkse Natuurwerkdag. WNF Midden-Brabant sluit zich in Tilburg aan bij de werkgroep Moerenburg. Wie komt ons helpen opruimen?

Het leukste is natuurlijk om met het hele gezin te komen: ouders of grootouders samen met (klein-) kinderen kunnen dan gezellig samen een dagje naar buiten. Dat is echt heerlijk in de herfst, wanneer je toch meestal veel binnen zit. Van de kou heb je geen last, als je eenmaal aan de slag bent. Mochten er kinderen alleen willen komen, dan kan dat ook: WNF Midden-Brabant zorgt voor begeleiding.

Meld je aan via middenbrabant@wnfregioteam.nl, dan geven wij aan werkgroep Moerenburg door met hoeveel mensen we komen. Zij zorgen voor knijpers en vuilniszakken. Voor volwassenen hebben ze ook handschoenen; kinderen moeten die zelf meenemen! Voor iedereen is het slim om laarzen of hooggesloten, stevige schoenen aan te doen.

Locatie: Waterzuivering Moerenburg, Hoevense Kanaaldijk 40, Tilburg.
Kom zoveel mogelijk op de fiets!
Aanvang: om 09:30 staan de koffie en thee klaar, uiterlijk 10:00 gaan we op pad.
Lunch: tussen de middag wordt er gepauzeerd bij Manege Hooijen aan
de Broekstraat en is er soep.
Kosten: geen!

Voor de kinderen die zich aanmelden, is er een kleine WNF-attentie aan het eind. Maar de beloning is vooral een trots gevoel, als je het mooie Moerenburg weer helemaal opgeruimd ziet!

Kijk voor al onze plannen in de regio op www.wnf.nl/middenbrabant en ga naar Activiteiten