Lekker luieren in een comfortabele hangmat, daar krijg je pas echt een vakantiegevoel van. Helemaal als je weet dat je hangmat klimaatneutraal is en bovendien eerlijk geproduceerd. Dat geldt allemaal voor de lichtgewicht XXL-hangmatten van MoreThanHip.

(h)eerlijk relaxen in XXL-hangmat van MoreThanHip

MoreThanHip XXL-hangmat Happy

Deze hangmatten zijn gemaakt van parachutestof. Dit is niet alleen zeer licht en sterk maar ook luchtdoorlatend, wat zorgt voor een natuurlijke ventilatie en een optimaal ligcomfort. Het doek van 260 x 210 cm biedt ruimte genoeg voor twee of meer personen. Daar is de XXL-hangmat sterk genoeg voor, want de nylon parachutestof en de driedubbel gestikte naden vormen een ijzersterke combinatie, die minstens 180 kilo kan dragen. De totale lengte inclusief ophanghaken is 290 cm.

Ook erg handig: de stof is dun en licht, waardoor de hangmat na gebruik snel is terug te rollen in het zakje dat aan de hangmat vast zit. Je hebt dan een compact pakketje van slechts 650 gram. De XXL-hangmat is daardoor een ideale reishangmat.

Klimaatneutraal en eerlijk geproduceerde hangmatMoreThanHip laat de hangmatten op eerlijke wijze maken in Indonesië, in een kleinschalig atelier met zes werknemers. Deze worden naar lokale omstandigheden goed betaald en zijn door de werkgever verzekerd voor ziektekosten. Tevens zijn de hangmatten klimaatneutraal gemaakt via het Hivos Klimaatfonds. De CO2-uitstoot van de productie en het transport van de hangmatten is hiermee gecompenseerd en wordt geïnvesteerd in kleinschalige projecten voor hernieuwbare energie in ontwikkelingslanden.

De MoreThanHip XXL-hangmatten zijn leverbaar in verschillende kleurencombinaties van gedekt – camouflage – tot vrolijk en uitbundig. Een actueel overzicht vind je in de shop van MoreThanHip. Voor € 49,95 krijg je er een thuisgestuurd (gratis verzonden in Nederland) en kom je (h)eerlijk hangend de zomer door.