De mooie en stoere Early Rider loopfiets van fsc berken hout is de nieuwe loopfiets in het assortiment van Green Jump. De loopfiets is sterk en is prachtig afgewerkt met een stevig frame, luchtbanden en een simili leren zadel met geborduurd logo.

Door de verstelbare hoogte is de loopfiets te gebruiken vanaf 2 jaar tot een jaar of 5. Door het hoger zetten van het zadel wordt ook de afstand tussen stuur en zadel vergroot zodat ook kleuters nog comfortabel erop kunnen fietsen. Wat erg fijn is aan deze loopfiets is het stuurpinsysteem waarmee je kunt zorgen dat het stuur maar beperkt kan draaien. Erg fijn en veilig zodat het stuur niet om kan slaan bij een onverwachte beweging.

Fietsen op een loopfiets is naast leuk ook goed voor het oefenen van balans. Vaak is de stap naar een echte fiets zelfs zonder zijwieltjes te maken. De Early Rider loopfiets is te bestellen bij www.greenjump.nl