Een rvs thermosfles alleen iets voor de winter? Nee hoor! We kennen de Thermosflessen en thermos bekers zoals de koffiebeker voor onderweg vooral voor warme dranken maar ze zijn ook ideaal in de zomer om je drinken lekker lang koel te houden. Een lekkere warme kop koffie, thee of soep meenemen voor onderweg dat kan met de thermosflessen van Green Jump. Je kind thee of soep meegeven naar school? Daar is de mooie rvs thermosbeker Wide Insulated van Klean Kanteen ideaal voor. In de zomer is deze beker erg fijn om melk of ander drinken in mee te geven zodat het koel blijft.

De Thermosflessen van Klean Kanteen zijn gemaakt is van foodgrade roestvrijstaal en houden je drinken wel tot 6 uur warm en ijskoude dranken zelfs tot 24 uur koud.

Kijk op www.greenjump.nl voor het ruime aanbod aan thermosflessen voor thuis, school, werk, sportschool en onderweg.