Een boterham, fruit of een ander tussendoortje mee geven aan je kinderen naar school, voor jezelf naar je werk of een dagje weg? Met een rvs broodtrommel blijft je eten lekker en vers. Green Jump heeft haar assortiment broodtrommels uitgebreid met nog meer leuke broodtrommels in nieuwe kleurtjes. Voor iedereen is er wel een broodtrommel te vinden in zijn favoriete kleur of zonder kleur in mooi duurzaam rvs.

De broodtrommels van Lunchbots en de herbruikbare boterhamzakjes zijn het alternatief voor plastic zakjes om je brood, fruit of ander tussendoortje in mee te nemen. Rvs is een duurzaam materiaal, het bevat geen bpa, weekmakers of lood. Daarnaast is het makkelijk schoon te maken, neemt het geen vieze geurtjes op en kan tegen een stootje zodat je er jaren lang plezier van hebt.

Het uitgebreide assortiment aan broodtrommels en herbruikbare boterhamzakjes vind je op www.greenjump.nl