Lekker gezond slapen en spelen met het nieuwe biologisch katoenen beddengoed en de boxkleden van Jollein. De nieuwe Organic lijn van Jollein is sinds kort verkrijgbaar bij Green Jump, de winkel met meer dan 1000 groene producten voor baby, kind en jou. Dekbedovertrekken, boxkleden, waskussenhoezen en lakens van mooie zachte biologische stoffen met afbeeldingen zoals een retro uil, bloemen en vogels.

 
Leuk, hip en biologisch komt mooi samen! De producten uit de Organic lijn zijn allemaal gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen. Het boxkleed Organic Uil is fijn en zacht voor baby´s om op te liggen of te spelen. De mooie afbeelding van de retro uil komt net als op het boxkleed terug op de dekbedovertrekken en lakentjes. Het dekbedovertrek Organic Uil 3 maten is verkrijgbaar in 3 maten, voor ledikant, peuterbed en 1-persoons bed.

 
Het is lekker en gezond slapen onder een dekbedovertrek gemaakt van biologisch katoen. Waarom het gezonder en fijner is om te kiezen voor biologisch katoen lees je in deze blog: Biologisch katoen: moet je doen.