Deze prachtige en luxe cadeau artikelen worden gemaakt door een bedrijfje genaamd Soap-n-Scent.Het is opgericht door mevrouw Pimarn Tovanabootr en is een klein familiebedrijf aan huis. De zeepproducten worden gemaakt dankzij de hulp van lokale dorpelingen die bij Pimarn thuis in de achtertuinwerken aan de productie. Pimarn studeerde milieu kunde in Amerika en leerde zo de kunst van hetzeep maken. Elk uniek stukje zeep wordt met de hand gemaakt en gesneden. Belangrijk is dat ergeen dierlijke vetten worden gebruikt voor het maken van de zeep, alles wordt van pure plantaardigeoliën gemaakt. Welke in tegenstelling tot het gebruik van dierlijke vetten de poriën van uw huid niet verstoppen.

Het basis recept voor zeep begint met rijst olie, een uitstekende vochtinbrenger. Daarna wordt er een palm olie geselecteerd welke een hoog percentage van vette onverzadigde zuren (oleic) bevat.Hierdoor krijgt de zeep een superieure zachtheid en wordt het zuiverend. Aan de zeep wordtkokosnoot olie en de binnenste van palmzaden toegevoegd. Dit maakt de zeep nog meervochtinbrengend en zorgt voor het ontstaan van een rijke, luchtige schuim. Tenslotte wordt er olijfolietoegevoegd wat verzachtend is en de zeep nog meer vochtinbrengend maakt.Elk stukje zeep bevat een natuurlijke glycerine, een bijproduct van dit handgemaakte proces. Deze natuurlijke glycerine helpt het vocht balans van de huid te verbeteren door het uit de externe vochtigheid te halen en het vast te houden op je huid, zonder de huid zijn natuurlijke functies aan te tasten. Alleen de zuiverste essentiële oliën zijn gebruikt, welke niet alleen voordelig zijn voor uw huid,maar ook uw geest helpen ontspannen (aromatherapie).Verwen jezelf, ontspan en geniet van eerlijk en natuurlijk zeep…

Soap-n-Scent zeep is in verschillende vormen en geuren verkrijgbaar.

Voor verkoopadressen neem een kijkje op www.kanika.nl