Source Connection is een stichting die actief is in de arme en geisoleerde  regio Kazungula in Zambia, vlakbij Livingstone en de Victoria watervallen. Source Connection gaat volledig uit van de behoeften en wensen van de bevolking, en verwacht ook van hen dat ze zelf bijdragen wat ze kunnen bijdragen, in geld, kennisoverdracht, of andere manieren. De voorkeur gaat uit naar het overbrengen van kennis, door vrijwilligers naar Zambia te sturen, of door uitwisselingen ter plekke te organiseren. Source Connection blijft zo lang als het nodig is. Er worden nu drie projecten ondersteund, een community toerisme project en twee drinkwater projecten. Een van deze projecten is ook te vinden op de 1%Club: http://www.1procentclub.nl/projects/katombora En bij de 1% Club staan nog veel meer leuke projecten in ontwikkelingslanden!