Sinds kort een nieuw merk ontdekt: Leev! Toen ik op de website keek zag ik dat ze een groot assortiment aan producten hebben, onderverdeeld in eten, drinken, verzorgingsproducten en vitaminen & kruiden. Te koop in de winkel en via hun webshop. Alle producten van Leev zijn voor zover het kan samengesteld met producten uit de Nederlandse natuur. Leev is ervan overtuigd dat alles wat een mens nodig heeft te vinden is in de natuur, en dat kunstmatige geur- en kleurstoffen, aroma’s en conserveringsmiddelen niet nodig zijn. Sinds kort heeft Leev een nieuwe lijn: Biotime. Dit bestaat uit 6 verschillende snackzakjes met combinaties van noten, fruit en chocolade. Ook deze zijn 100% natuurlijk en biologisch. De chocolade is fair trade gecertificeerd. De snackzakjes zijn bijvoorbeeld te koop bij de Shakies op de stations!