Schminken en in de huid kruipen van een ander personage is voor kinderen leuk, maar natuurlijk ook voor volwassenen. Met de nieuwe schmink op natuurlijke basis van Sante breng je je karakter echt tot leven. De kleurrijke schmink is zacht en vriendelijk voor de huid en is makkelijk met water weer te verwijderen. Fijne schmink om je mooi te schminken tijdens de carnaval.

De schmink is gemaakt van biologische en natuurlijke ingrediënten die de huid niet afsluiten en laten ademen. De schmink is makkelijk in gebruik. In de complete schmink set zitten schminkpotloden om lijnen mee te schminken en met de penselen of spons kan de schmink uit potjes worden aangebracht.

De complete schmink set op natuurlijke basis evenals losse schminkpotloden en potjes schmink om de set mee aan te vullen zijn verkrijgbaar bij www.greenjump.nl