Maak nu een avontuurlijke reis door India samen met kansarme Indiase jongeren.

Stichting Commundo organiseert in samenwerking met FairMail een drieweekse reis door India. Samen met de jongeren zul je door het prachtige Himalaya gebied Darjeeling reizen om foto’s te maken en fotografielessen te geven aan de jongeren. De foto’s die zij maken, worden afgedrukt als wenskaarten en in Europa verkocht. Hierdoor genereren de tieners een inkomen en een kans op een betere toekomst. De reis zal plaatsvinden van 31 maart tot 20 april 2012 (gegarandeerd vertrek) en er is nog 1 plek beschikbaar.
En van 21 juli – 11 augustus kan je deelnemen aan zo’n zelfde project, alleen in het onbekende en prachtige noorden van Peru. Ook biedt Commundo veel andere mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen.

Zinvol reizen met Stichting Commundo
Reizen naar verre landen is altijd een ontdekking. Maar hoe kan je nog intenser het land beleven? Door écht contact te hebben met de lokale bevolking! Bovendien streven we naar betere wereld, met meer gelijkwaardigheid en minder armoede.
Maar hoe kan jij daar aan bijdragen?
Stichting Commundo biedt betrokken Nederlanders de kans om te reizen en vrijwilligerswerk te doen in ontwikkelingslanden.
Wij organiseren al 9 jaar met plezier vrijwilligerswerk in het buitenland helemaal afgestemd op jouw specifieke wensen. Voor een werkvakantie, individueel vrijwilligerswerk, stage of vrijwilligerswerk met een rondreis kun je bij ons terecht, voor iedereen van 18 tot 79 jaar. Jij bent uniek en daar wordt jouw vrijwilligerswerk op afgestemd.
Je werkt samen met kleinschalige ontwikkelingsorganisaties uit een van onze 10 partnerlanden, die jouw hulp goed kunnen gebruiken. Een avontuurlijke reis maken naar een ver land en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan de ontwikkeling van het land en de lokale bevolking.
Zo ervaar je dat jouw reis zinvol is. Voor de mensen met wie je samenwerkt, maar ook voor jezelf.

Stichting Commundo organiseert vrijwilligerswerk in Costa Rica, Nicaragua, Peru, Suriname, Guatemala, Oeganda, Zuid-Afrika, India, Thailand, Sri Lanka en Roemenië. Kijk voor meer informatie op:  www.commundo.nl