Al voor de 3e keer winnen de billendoekjes en toetenpoetsers Herbal van Jackson Reece in de UK de Mother & Baby Awards voor beste babydoekjes. Deze billendoekjes zijn zacht voor je baby, dik en makkelijk in gebruik. De billendoekjes zijn gemaakt met plantaardige en biologische ingrediënten en zijn biologische afbreekbaar. De billendoekjes zijn ongeparfumeerd en alcoholvrij.

Fijne zachte billendoekjes door de natuurlijke ingrediënten zoals biologische aloë vera, tea tree olie en lavendel. Doordat de doekjes zo zacht zijn kun je ze ook gebruiken als toetenpoetsers voor het gezicht en lijfje van je kindje.

De billendoekjes van Jackson Reece vind je bij Green Jump de winkel voor eco, bio en fair trade producten. Hier vind je ook de Eco luiers van Bambo, de Bambo milieuvriendelijke luier met ecolabel en de Bambo eco luierbroekjes met ecolabel. Eco luier is dun, absorbeert zeer snel en goed en mag als enige luier het Nordic Swan Eco label dragen. De luiers worden op een milieuvriendelijke manier gemaakt zonder pvc, witmakers, parfum of lotion. Dunne zachte luier die fijn zit en zeer goed absorbeert met aandacht voor het milieu.