Te veel moeite of te weinig tijd om eerlijke lokale producten op tafel te krijgen? De krat bezorgt bij je thuis: lokale seizoensproducten in een houten krat. Er zijn verschillende abonnementen voor een 1 tot 4 persoonskrat en elke week zit er wat anders in. In een krat zitten ongeveer 8 soorten groenten, een stuk vlees of vis en nog iets anders lekkers zoals paddenstoelen, kaas of eieren. Gelukkig mailen ze elke week minimaal 7 recepten zodat je gelijk kan zien hoe je al dat lekkers kan bereiden.

Helaas bezorgt de krat nog niet overal, maar het bezorggebied wordt steeds verder uitgebreid. Woon of werk je in Amsterdam, de Zaanstreek, Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Overveen Aerdenhout of Zandvoort dan zit je goed! Kijk op www.dekrat.nl voor de verschillende abonnementen en meer informatie.