Zoek je een mooi en exclusief cadeau? Kijk dan even op de website van Treeworld. Daar vind je prachtige handgemaakte producten van Europese houtsoorten, zoals:
– Boomlampen
– Boomkrabpalen voor de kat
– Kandelaars
Er zijn producten voor binnen en voor buiten. Alle producten zijn gemaakt van ecologisch verantwoord gekapt hout. Samen met een medewerker van staatsbosbeheer zoekt Treeworld bomen uit die voldoen aan de eisen. Het hout is allemaal afkomstig uit Nederland en wordt bijvoorbeeld gekapt in percelen van boeren, gemeentelijke parken en privé-tuinen. Het gaat meestal om uitheemse boomsoorten zoals de Amerikaanse eik, Douglas spar, Amerikaanse vogelkers etc. Daarnaast gebruikt Treeworld bijoorbeeld ook bomen die zijn omgewaaid of die een gevaar vormen voor de omgeving. Op deze manier krijgen bomen die gekapt worden en normaal gesproken brandhout zouden worden, een nieuwe bestemming waardoor je er nog jarenlang van kunt genieten.

 

En zit de lamp van je dromen er net niet bij? Dan kun je er ook eentje op maat laten maken.