Op zoek naar eco, bio en fair trade Sinterklaas cadeautjes? Green Jump maakt het je erg gemakkelijk met een ruim aanbod aan duurzame spulletjes die ook leuk zijn. Green Jump staat namelijk voor mooie en leuke producten die veilig zijn voor kinderen en rekening houden met de wereld om ons heen. Dat zijn leuke cadeaus om te geven en om te krijgen!

In de categorie schoencadeautjes vind je duurzame Sinterklaas cadeautjes en zoals natuurlijke knutselspulletjes, vrolijk bad speelgoed en voor de kleintjes rammelaars en bijtringen zoals bijvoorbeeld de mooie bijtring van Sofie de Giraf in cadeauverpakking.

Ook voor duurzame Sinterklaas cadeaus voor pakjesavond zit je goed bij Green Jump! Houten speelgoed, natuurlijke knutselmaterialen en bijzonder speelgoed zoals het van gerecyclede melkflessen gemaakte theeservies, stoere brandweerauto of kleurrijke stapeltoren. Stuk voor stuk mooi duurzaam speelgoed waar je blij van wordt.

Gelukkig is er voor grote mensen ook nog genoeg te wensen. Zoals een mooie rvs waterfles van Klean Kanteen om zelf water of ander drinken in mee te nemen voor  onderweg, op je werk of in de sportschool? Of een fijne rvs thermos koffiebeker die koffie (thee of soep kan natuurlijk ook) lekker lang warm houdt. Een duurzame Klean Kanteen die jaren mee gaat en tegen een stootje kan.

Sinterklaas cadeautjes van Green Jump, leuk om te geven en met aandacht voor mensen en de wereld!