Van de producten van Gaaf! Hergebruik wordt ik helemaal blij. Het idee achter de webwinkel is mooie, functionele en hippe producten te verkopen die een bijdrage leveren aan een beter milieu.

Hippe producten die in het teken staan van duurzaamheid en hergebruik zoals kussens van textiel resten, tassen gemaakt van autogordels en vazen van wollen dekens. Daarnaast hebben ze mooie vintage meubelen en retro accessoires uit de jaren 60 en 70 die afkomstig zijn van rommelmarkten of 2e hands winkels. Ze vinden de leukste spulletjes en veel daarvan wordt restyled tot een mooi nieuw product met een eigen verhaal.

Ik ben helemaal verliefd geworden op de prachtige onderzetters van bamboe en de mooie sieraden gemaakt van gerecyclede skateboards

Naast de webwinkel Gaaf! Hergebruik vind je op de site ook een rubriek Zelf fröbelen met leuke zelf-maak ideeën zoals tasjes maken van kranten, slinger maken van gebruikte enveloppen of knoop stempels. Leuk om eens rond te kijken en leuke ideeën op te doen om zelf dingen her te gebruiken.