Help mee om kraanwater te promoten met je eigen mooie duurzame rvs waterfles van Klean Kanteen.  Op de dag van de duurzaamheid krijg je bij www.greenjump.nl 11 % korting op een mooie Klean Kanteen naar keuze. Zelf een rvs Klean Kanteen waterfles vullen met kraanwater is beter voor jezelf en het milieu.

Het kraanwater in Nederland is van uitstekende kwaliteit en het kopen van gebotteld water is daardoor echt niet nodig. Toch wordt er in Nederland drie keer zoveel water uit plastic flesjes gedronken als vijftien jaar geleden, in totaal zo´n miljoen liter per dag! Naast onnodige vervuiling door transport, vervoer en opslag van al dat water belanden deze plastic flesjes op de steeds groter wordende afvalberg of nog erger belanden als zwerfvuil in rivieren en zeen. Je eigen waterfles vullen met kraanwater, of ander drinken dat kan natuurlijk ook, is 30 tot 1300 maal beter voor het milieu dan flessenwater en andere dranken uit fles. Het is ook nog eens een stuk goedkoper om je eigen fles of beker te vullen!

Waterfles van RVS, de schoonste en veiligste keuze

Zelf drinken meenemen naar werk, sportschool of voor kinderen drinken mee nemen naar school in een lekvrij schoolbeker daar zijn de duurzame rvs waterflessen van Klean Kanteen ideaal voor. De drinkflessen en thermosflessen van Klean Kanteen namelijk worden gemaakt van 18/8 foodgrade roestvrijstaal, één van de veiligste materialen om drinken in te bewaren en mee te nemen. RVS behoeft geen coating zoals bij aluminium en bevat geen nare stoffen zoals bijvoorbeeld BPA. De Klean Kanteen heeft gladde wanden waardoor het geen vieze smaakjes of geurtjes opneemt. Daarnaast is rvs een oer sterk materiaal en gaat daardoor heel lang mee!

Klean Kanteen, een bedrijf met zorg voor mens en milieu

Klean Kanteen drinkflessen worden gemaakt onder eerlijke werkomstandigheden en in fabrieken die rekening houden met het milieu en de werkomstandigheden van hun werknemers. Klean Kanteen is een trots lid van 1% For the Planet, dat houd in dat ze belooft 1 % van haar bruto jaaromzet te doneren aan een non-profit organisatie die gefocust is op het milieu.

De Klean Kanteen waterflessen, drinkbekers, bidons, lekvrije schoolbekers en thermosbekers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, een Klean Kanteen voor iedereen!

Op de dag van de duurzaamheid krijg je 11 % korting op een mooie Klean Kanteen naar keuze. Gebruik hiervoor de code: 11-11-2011Klean