Pyjama en onderkleding van wol en zijde

Na een heerlijk zonnig eerste herfstweekend begint de herfst nu toch echt. Het wordt kouder en tijd voor lekkere warme  pyjama’s en onderkleding van biologische wol en zijde voor de kinderen. Het assortiment aan biologische wol, wol met zijde en katoenen producten is daarom opnieuw uitgebreid bij GreenJump.nl

Voor de nacht en als onderkleding zijn er heerlijk zachte pyjama´s en onderkleding gemaakt van biologische wol en zijde om heerlijke wollen rompertjes zijn verkrijgbaar. Het grote voordeel is dat het een lekker warme isolerende werking heeft maar naar naast ook vochtregulerend is zodat je aangenaam warm blijft zonder dat het klam of nattig voelt. Lekker om in te slapen of als onderkleding in de winter.

Biologische wol in combinatie met biologische zijde kriebelt niet en voelt heerlijk zacht aan. De T-shirts, pyjama´s en onderkleding van Living Craft bestaat uit 70 % scheerwol en 30 % zijde.  De producten worden vervaardigd  zonder chemische behandeling en Living Craft spant zich tevens in voor goede economische en sociale standaarden bij de productie. Dat zit goed en voelt goed.