Shake the World wil de wereld mobiliseren zich in te zetten voor de Millenniumdoelen. Hoe? Door het verspreiden van eenvoudige, praktische en leuke tips&tricks over hoe mensen de Millenniumdoelen in het dagelijks leven kunnen integreren. Ook kun je zelf je tips&tricks delen aan de rest van de wereld om zo iedereen te laten zien wat JIJ hebt gedaan om bij te dragen aan een betere wereld.

Get inspired and share!
Shake the World heeft haar eigen website, Twitter en Facebook waar je informatie kunt vinden,  inspiratie kunt opdoen en je kunt er je eigen ervaringen en tips delen.

Wear the bracelet, Shake the World!
Via de EENshop kun je de leuke en vrolijke Shake the World armbandjes van Rainbow Collection aanschaffen. Een complete set bandjes bestaat uit 8 kleuren, iedere kleur staat voor één Millenniumdoel. De bandjes zijn handgemaakt door Afrikaanse vakvrouwen, en door het dragen van de bandjes draag je in ieder geval bij aan Millenniumdoel 1, 3 en 8. Door het dragen van deze bandjes laat je zien dat jij achter de Millenniumdoelen staat!

Wanneer je nu een setje van 4 of 8 armbandjes in de EENshop koopt, ontvang je tijdelijk een extra bandje erbij. Dit bandje kun je dan aan een vriend(in), familie of gewoon iemand uit je omgeving geven om zo hen ook te inspireren iets te doen voor de Millenniumdoelen. Deze actie loopt tot en met 31 oktober 2011.