De zomer is ten einde maar er is nog genoeg te doen in de moestuin. Je kan nog genoeg lekkere dingen zaaien, planten en ook oogsten in je moestuin. Veldsla kan prima in de nazomer (tot half okt) gezaaid worden onder koud glas en ook bloemkool kan je nu zaaien onder glas. September is de maand om winterspinazie, uien en winterpostelein te zaaien in de volle grond. Wat me erg leuk lijkt om eens zelf te proberen is knoflook. Knoflook kan in oktober gezaaid worden om volgend jaar zomer te kunnen oogsten. Nieuwe fruitbomen en bessenstruiken aanplanten is het ook de tijd voor nu het nog niet vriest, voor een mooie begin van de herfst en een mooie plukzomer volgend jaar!

Op de site van Tuinspul vind je een ruim aanbod aan biologische zaden en moestuinplanten. De biologische knoflook is er vanaf oktober leverbaar.