Sjokolato is een webshop waar je chocoladekaarten kunt bestellen en laten versturen naar je vrienden, familie, of wie je maar wilt. Er zijn kaarten voor allerlei gelegenheden, zoals geboorte, huwelijk, verhuizing, verjaardag, en ook voor momenten die misschien niet zo voor de hand liggen voor een kaart zoals Sinterklaas. Maar waarom niet? De kaarten vallen leuk verpakt bij de ontvanger in de brievenbus. De chocolade is van goede kwaliteit, en fair trade! Fair Trade, want dat is belangrijk volgens Kelly van der Maale, die Sjokoltae heeft opgericht. De wereld een klein beetje veranderen begint namelijk bij jezelf. Door een Fair trade kaart te versturen geef je niet alleen iets duurzaams weg maar steun je ook de cacaoboeren in de desbetreffende gebieden. Is het eigenlijk raar om jezelf een kaart te sturen? Want ik wil het ook wel eens proeven!