Waterfles

Waterfles Klean Kanteen Reflect

Waterflessen vullen met kraanwater is extra fijn met deze mooie Klean Kanteen Reflect rvs waterflessen van www.greenjump.nl. Deze waterflessen zijn gemaakt van rvs met een prachtige rvs dop met bamboe en een siliconen ring en sluit lekdicht af.

Deze ultieme waterfles is gemaakt van 18/8 food grade roestvrijstaal en helemaal vrij van plastic en daarmee van bpa of andere schadelijke stoffen.  Het duurzame en milieuvriendelijke alternatief voor plastic waterflesjes en bidons. Je kunt zelf je fles thuis of onderweg vullen met kraanwater of ander drinken , rvs neemt geen nare smaakjes of geurtjes op en is makkelijk om schoon te maken.

Met een inhoud van 800 ml is het de ideale fles voor thuis, onderweg of op het werk. De Klean Kanteen waterfles Reflect is er in 2 uitvoeringen: De Reflect Brushed  (mat) en de Reflect Mirror (glans) bij beide is het logo erin geëtst .

Met deze waterfles heb je de ideale rvs waterfles die zoals Klean Kanteen mooi zegt “Made to lasts a lifetime!