Het is zo ver: lekker kliederen en knoeien tijdens het eten. Het gezicht van je kind, de kleren, tafel, muren en met een beetje pech ook jij zelf zitten onder de aardappelpuree. Het blijft lastig om je kleine tafelmanieren te leren, maar met de kinderbestekjes van Siyabonga kun je alvast de eerste stappen zetten. De vrolijke diertjes op het bestek zijn een feestje voor je kind en je steunt ook nog eens een project in Afrika!

De bestekjes worden gemaakt in een klein werkgelegenheidsproject in Zuid Afrika. Er werken ongeveer 20 mensen die hiermee een goed inkomen verdienen. Door een speciale behandeling wordt de klei op de bestekjes zo hard dat het zelfs vaatwasser-proof is! Omdat het project gelegen is in een klein dorpje in de provincie Limpopo, worden de personeelsleden in staat gesteld hun eigen geld te verdienen. Zo kunnen zij werken aan een betere toekomst voor zichzelf en voor hun gezin. De bestekjes zijn in allerlei verschillende dieren beschikbaar: olifant, nijlpaard, krokodil, dolfijn, schildpad en neushoorn. Voor ieder kind wat wils! Voor het bestellen van de leuke en eerlijke kinderbestekjes klik hier