Ga je bijna op vakantie en heb je nog geen boek voor onderweg? Kies voor het nieuwe reisdagboek waarin Floortje Dessing in een jaar de wereld rond reist. Op een persoonlijke manier vertelt zij over de dingen die zij meemaakt en de mensen die zij ontmoet. Dessings reisgids is niet alleen bijzonder  vanwege de persoonlijke ervaringen. De omslag van het boek is gemaakt van olifantenmest om een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Ook de rest van het boek is op een zo ecologisch mogelijke manier gemaakt.

                                                                                

Als presentatrice van het reisprogramma 3 op Reis heeft Floortje Dessing natuurlijk een droombaan. Als zij een dagboek bijhoudt, ziet dat er toch net even anders uit dan de meeste andere dagboeken. Ze reist namelijk de hele wereld rond en komt op allerlei bijzondere plekken terecht. De nadruk ligt in haar dagboek vooral op het respectvol omgaan met de landen waar je komt. Er is bijvoorbeeld oog voor milieu en de leefomstandigheden van de inwoners. Hierbij geeft Dessing persoonlijke reistips en manieren om goedkoop tickets te boeken. 

Klik hier om het dagboek te bestellen.