EerlijkWinkelen maakt en verspreidt winkelroutes die mensen op een makkelijke en aantrekkelijke manier laten kennismaken met het duurzame winkelaanbod in een stad, en zo laat zien dat duurzaam winkelen helemaal niet moeilijk, saai of duur hoeft te zijn. Integendeel! De winkelroutes hebben de vorm van een vrolijke z-card, met aan de ene kant een kaart met de route en aan de andere kant een omschrijving van de winkels. Nu is er voor Rotterdam ook een EerlijkWinkelen route!

In het kader van de Goed&Groen Rotterdam maanden die in mei en juni plaatsvinden, lanceert EerlijkWinkelen op zaterdag 7 mei, van 11.00 tot 15.00 uur de Rotterdamse route op echte EerlijkWinkelen fietsen! We zoeken nog vrijwilligers. Wil je meedoen, mail dan naar karen@eerlijkwinkelen.nl

Naast Rotterdam zijn er ook routes van Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Culemborg, Alkmaar en Arnhem. In andere steden wordt er aan gewerkt. Wil je ook een route in jouw stad? Kijk op www.eerlijkwinkelen.nl hoe je mee kunt doen!