Wishbonebike met bloemen stickers

Al eerder schreven we over de stoere wishbonebike houten loopfiets van duurzaam hout. Nu kun je deze loopfiets helemaal naar eigen smaak pimpen. Bij www.greenjump.nl zijn mooie stickers te koop met stoere vlammen erop of met mooie bloemen. Ook zijn er wishbonebike zadelhoesjes gemaakt van siliconen in blauwe, roze, groen of rood.  Zo maak je in een handomdraai je loopfiets helemaal je eigen speciale loopfiets.

Wishbonebike houten loopfiets

De zadelhoesjes zijn gemaakt van siliconen een recyclebaar en veilig materiaal wat makkelijk schoon te maken is en niet snel verkleurt in de zon.

De wishbone bike 3-in-1 loopfiets zelf is gemaakt van duurzaam hout en heeft banden van gerecycled materiaal. De loopfiets is al te gebruiken vanaf een jaar als je kindje kan lopen. Dan gebruik je hem  met 2 wielen aan de achterzijde en 1 aan de voorkant als een echte 3-wieler / trike. Daarna kun je hem eenvoudig ombouwen naar een gewone loopfiets met 2 wielen als je kindje wat groter is. Als je kind deze maat is ontgroeid kun je zelfs het frame nog omdraaien zodat de het zadel hoger komt te staan.

Wishbonebike met vlammen stickers

Door deze handige en makkelijk ombouwmogelijkheden heb je jaren speelplezier van deze loopfiets voor kinderen van 1 tot ongeveer 5 jaar.

Super cadeau voor dreumes en peuter om heerlijk deze zomer mee buiten te spelen. Hartstikke leuk om mee te spelen en daarnaast ook goed voor de motorische ontwikkeling van je kindje. De overstap naar een gewone fiets en leren fietsen zonder zijwieltje gaat vaak een stuk makkelijker.