Reuze handig, biologische moestuinzaden en plantjes online bestellen. Dat kan bij de winkel van Tuinspul, een speciaalzaak met tuinartikelen. Ze kiezen voor een duurzame en biologische benadering zonder chemicaliën en milieuvriendelijke producten en verpakkingen. Naast de winkel in Twijzel hebben ze ook een webwinkel met tuin producten: www.tuinspul.nl

Mijn oog viel gelijk op het grote aanbod aan biologische moestuin zaden. Mooi om zelf te zaaien in je eigen tuin in volle grond, potten op je terras of nog even warm achter glas in de vensterbank. Heb je niet zoveel zin of tijd om zelf te zaaien, gaat het je iets te langzaam en wil je snel van start dan kan je ook biologische moestuinplantjes online kopen.

Voor de webwinkel heeft Tuinspul speciale kant-en-klaar themapakketten samengesteld die leverbaar zijn in verschillende perioden. Van een vroeg voorjaarspakket met verschillende slasoorten en koolrabi, een mediterraans pakket of een terraspakket, eigenlijk voor elke tuin en wens is er een passend pakket. Erg leuk is ook het kinderpakket om kinderen te leren hoe groente en fruit groeit. Zelf groente telen en daarna zelf opeten is natuurlijk super stoer en zelfs kinderen die moeilijk groente eten vinden zelf gekweekte groenten vaak lekkerder.

De biologische plantpluggen worden de komende maanden steeds aangevuld en de voorraad is te zien en te bestellen op de website www.tuinspul.nl