Earth Hour Logo Tijdens het jaarlijks gehouden EARTH HOUR laten miljoenen mensen en organisaties zien dat zij   het klimaat belangrijk vinden. Op 26 maart vanaf 20.30 lokale tijd gaat het licht 1 uur uit. Iedereen die meedoet geeft hiermee een positief signaal af dat we de aarde willen doorgeven.

 EARTH HOUR is een initiatief van het Wereld Natuur Fonds en werd voor het eerst georganiseerd  in Australië in 2007. De actie werd al snel wereldwijd overgenomen en vorig jaar deden meer dan 126 landen mee. Het licht ging uit op wereldberoemde plaatsen, zoals de Eiffeltoren in Parijs, de Niagara Falls in Canada en op Times Square in New York.

 In Nederland zal dit jaar het licht uit gaan op het Rembrandtplein in Amsterdam, de Domtoren in Utrecht, de Erasmusbrug in Rotterdam en in het Vredespaleis in Den Haag.

 Wil je ook meedoen geef je dan op via de site van het  Wereld Natuur Fonds www.wnf.nl/earthhour en doe het licht uit op Zaterdag 26 Maart om 20.30!