watMooi Victoria Koblenko

Dat duurzame mode mooi en hip kan zijn, dat weten we al langer dan vandaag. Maar een echt duurzaam zwart jurkje voor elke gelegenheid, dat bestond nog niet. Onder het motto “Het nieuwe zwart is groen” lanceert watMooi hét perfecte duurzame jurkje: de green little black dress. Gemaakt van zijdezachte stof en van voor tot achter gecontroleerd op duurzaamheid.

De green little black dress is exclusief voor watMooi ontworpen door het Arnhemse modelabel Van MARKOVIEC en is gemaakt van Tencel, een zijdezachte, duurzame stof van eucalyptushout. Bijzonder is dat de gehele productieketen van het jurkje door People 4 Earth op duurzaamheid is gecontroleerd: van het planten van de benodigde eucalyptusbomen totdat het jurkje in de kast hangt.

Een van de grootste fans van de green little black dress van watMooi is duurzame fashionista Victoria Koblenko: “Met dit prachtige jurkje laten watMooi en Van MARKOVIEC zien dat duurzame mode zeker ook fashionable kan zijn. En het mooie is, dat dit jurkje echt bij elk figuur goed staat.”

De bedenker van de green little black dress is Joke Bom, eigenaar van de groene fashionshop watMooi: “Ik wilde al lange tijd een mooie jurk laten maken die van begin tot eind duurzaam is. Met de green little black dress is mijn droom uitgekomen. Een fantastisch design jurkje voor elke gelegenheid. Dankzij People 4 Earth is elk detail gecontroleerd op duurzaamheid en weten we zeker: dit jurkje is echt 100% oké!”

De green little black dress is voor € 89,00 exclusief te koop bij watMooi.nl.