Wederzijds organiseert onvergetelijke reizen met vijf tot acht deelnemers in landen als Brazilie, India, Indonesie en Tanzania. Ze laten je kennis maken met de cultuur en de natuur van die landen, maar bezoeken ook de activiteiten van groepen armen die zich inspannen om hun situatie te verbeteren.

De reizigers stellen met elkaar een programma samen en kiezen uit welke groepen ze willen bezoeken. Wederzijds tracht in contact te blijven met de bezochte groepen zodat je ook na de reis op de hoogte blijft van de verdere ontwikkelingen in het land daar. Vooral de persoonlijke ontmoetingen met groepen die ondanks veel moeilijkheden doorzetten en de moed niet opgeven, leveren de reizigers vaak onvergetelijke ervaringen op.

Aanstaande zaterdag 8 januari presenteren de reisleiders van vereniging Wederzijds de nieuwe reizen van 2011 in de Kargadoor, Oudegracht 36, 3511 AP Utrecht. Lees op de website verder hoe je je aan kunt melden.

wederzijds reizen