Mijn vriendin heeft een boom van sloophout. Deze staat in de kamer van haar dochter, maar verhuist rond de kerstdagen naar beneden. De boom is een creatie van Booom, een bedrijfje in Goes. Zo’n boom van sloophout kun je rond de kerst heel goed gebruiken als een originele, alternatieve kerstboom. Maar ook na kerst kun je er  alle kanten mee op. Met pasen hang je er eieren in, met een verjaardag hang je er cadeautjes en ballonnen aan, en je kunt hem natuurlijk ook in de tuin zetten, met allerlei lekkere dingen voor de vogels eraan. Een kleine boom is leuk om sieraden aan te hangen, of medailles van sportwedstrijden. Kortom mogelijkheden genoeg! Op de website van Booom zie je daar leuke voorbeelden van. De bomen zijn allemaal met de hand gemaakt, dus uniek. Ze zijn er in verschillende maten, en de prijs varieert van 100 tot 150 euro.