Op zaterdag 18 december 2010 vindt van 10.00 tot 17.00 uur de Kerstmarkt plaats in Molen De Gouden Engel te Koedijk. Op deze duurzame Kerstmarkt zijn diverse bedrijven te vinden met biologische, duurzame en fair trade producten.

De markante Molen De Gouden Engel is in 2009 herrezen aan de Kanaaldijk te Koedijk. Hiermee is het oude dorpsbeeld weer in ere hersteld. De molen is een prachtige locatie voor bijeenkomsten en heeft ook een Molenwinkel waar diverse biologische levensmiddelen en eigen gemalen meel te koop zijn. De beheerders van de molen vinden dat biologisch verder dan alleen eten gaat en organiseren daarom deze duurzame Kerstmarkt. Verspreid door de molen en de molenschuur staan diverse bedrijven die allemaal op hun eigen vakgebied met duurzame producten bezig zijn. Zoals bijvoorbeeld de Traay cosmetica, tuincentrum Rubra, Wereldwinkel, Israëlwinkel, Afrika kunst, Provence d’Antan kruiden, Cees de Wagt mineralen & sieraden en Pure Coverz woontextiel.

Kom gezellig langs, er zijn mooie biologische en fair trade producten te vinden op deze dag. Misschien vind je er nog een mooi kerstcadeau en de molen is zeker een bezoekje waard.

Locatie: Molen De Gouden Engel, Kanaaldijk 235-236, 1831 BE te Koedijk (nabij Alkmaar in Noord-Holland).