Be More heeft dit jaar weer kerstkaarten te koop. Zat er vorig jaar maar een ontwerp in een pakketje, dit jaar zijn dat er twee. Een pakje met tien kaarten (5 van elk ontwerp) kost slechts 8,95 euro.  Alle kaarten zijn gedrukt op FSC-papier. En: de hele opbrengst van de kaarten komt ten goede aan het werk van Be More.

Wat doet Be More?
Weeskinderen opvangen, aids-patiënten verzorgen, straatkinderen voorzien in hun eerste levensbehoeften, workshops geven, het zijn maar een paar voorbeelden van het werk dat Be More ondersteunt. 

Be More werkt aan een betere wereld,  waarin mensen betrokken zijn bij elkaar en bereid zijn om elkaar te helpen. Be More is er bijvoorbeeld voor mensen die toe zijn aan een onderbreking van hun loopbaan of hun studie. Of voor mensen die al klaar zijn met werken en nog graag iets bijzonders willen doen. Be More is er ook voor bedrijven die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen… en misschien ook wel voor jou?
Je kunt een project steunen door als vrijwilliger of stagiair aan de slag te gaan. Maar Je kunt ook projecten steunen door geld te geven. Of door kerstkaarten te kopen!