Zoals alles bij Meer dan Mooi heeft ook al het speelgoed zijn meerwaarde. Een groot deel is fair trade. De ABC-puzzels en de houten speelsetten komen uit Sri Lanka, de juwelenkistjes vol glitters uit India en de hippe dream catchers uit Indonesië. Van dichterbij is er milieuvriendelijk speelgoed, zoals de beukenhouten loopplankjes voor baby’s en de dagboeken met fsc-papier.

Nog niets moois gevonden? Je kunt ook kiezen voor een heel andere meerwaarde. Van een deel van het speelgoed gaat de opbrengst helemaal naar het goede doel. Kalenders, wenskaarten of 3D-puzzels van de Vlaamse Noord-Zuid beweging bijvoorbeeld. En naast de bekende puzzelballen van Ravensburger zijn er nu ook de puzzelpiramides, met stukjes die ‘om het hoekje’ gebogen kunnen worden. Het speelgoed van Totem is gemaakt van gerecycleerd karton en je maakt er de leukste puzzels mee. Educatief, milieuvriendelijk én ten voordele van het goede doel, mooier kan niet, toch?
Bestel wel op tijd voor de Sinterklaas….