Dit najaar presenteert Sture en Lisa haar tweede collectie. Een jaar geleden haalde Musjes.com dit spetterend vrolijke merk al voor het eerst naar Nederland. De nieuwe collectie is flink uitgebreid en bestaat uit rompers, jumpsuits, broekjes en slabben. Het kleurgebruik en de prints zijn weer origineel en geheel passend bij het komende seizoen. Gekleurde hartjes, tractors, leeuwen, appels en zelfs vleermuizen passeren de revue deze herfst en winter.

 

Sture & Lisa is een jong Zweeds merk met een bescheiden, maar indrukwekkende collectie. Ontworpen met comfort, stijl en met oog voor het milieu. Alles gemaakt van 100% fair trade en organic katoen en geverfd met low-impact inkt. Dat geeft de zekerheid van een goed en veilig product voor je kindje.

De complete collectie van Sture en Lisa is verkrijgbaar bij Musjes.com.