Mooie houten looWishbonebike loopfietspfiets voor jaren speelplezier. De Wishbone bike loopfiets groeit met je kindje mee. De loopfiets is al te gebruiken vanaf een jaar, als je kindje kan lopen. Dan gebruik je hem namelijk als trike met 2 wielen aan de achterzijde en 1 aan de voorkant.

Zodra je kindje wat groter is, maak je er in een handomdraai een gewone loopfiets van. Is je kind weer wat groter dan kun je ook het frame nog omdraaien zodaHouten Wishbone biket het zadel hoger komt te staan.

Het fietsen op een loopfiets is naast gewoon heel erg leuk ook nog eens goed voor de motorische ontwikkeling. Kindjes stappen vaak een stuk makkelijker over op een gewone fiets zonder zijwieltjes.

De Wishbonebike loopfiets is door zijn 3 verschillende instelbare hoogten te gebruiken vanaf een jaar tot ongeveer 5 jaar. De fiets is gemaakt van duurzaam hout, de banden van gerecycled materiaal. Zelfs voor de afwerking, de verpakking en de gebruikte inkt is gebruikgemaakt van milieuvriendelijke stoffen. Wel zo fijn! 3-in-1 Houten loopfiets Wishbonebike

De houten Wishbone bike loopfiets is te bestellen bij www.greenjump.nl en de verzending binnen Nederland is gratis. Bij je bestelling ontvangen je nu als extraatje ook nog een cadeaubon van 15 euro. Erg leuk om cadeau te geven of natuurlijk zelf te gebruiken bij een volgende bestelling.

Binnenkort verwacht GreenJump tevens erg leuke stickers en zadelhoesjes om je eigen Wishbone bike mee te personaliseren!